reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vánoční krémová rybí polévka s hráškem

Krémová rybí polévka s hráškem je tradičním receptem, který může obohatit Vaše štědrovečerní menu.


  • 4,6

    49×

    4,6 49
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 931 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 671 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 750 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 737 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 623 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Postup přípravy

Připravte si rybí vývar - vařte v osolené vodě rybí ořez , vnitřnosti a cibuli. Po scezení vývaru oberte a nakrájejte rybí maso a vnitřnosti.

Nastrouhanou kořenovou zeleninu a nadrobno nakrájenou cibuli osmahněte a zaduste na másle, přidejte muškátový květ a zalijte rybím vývarem. Vařte po dobu 15 minut, až zelenina změkne.

Přidejte část hrášku, na jemno nastrouhané vařené brambory. Krátce povařte a tyčovým mixérem důkladně rozmixujte. Přidejte smetanu, obrané kousky masa a posekanou petrželovou nať a můžete podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vánoční krémová rybí polévka s hráškem

    Celkový počet komentářů: 2

    • mařena
      mařena

      Zkuste to i takhle, úspěch zaručený !!!

      Do osoleného vývaru ještě přidávám pár kuliček nového koření,pepře,bobkový list a kořenovou zeleninu.
      Vývarem zaleju máslovou jíšku, přidám rozmixovanou zeleninu a obrané maso, trošku muškátového květu a smetanu. Hrášek nedávám.Chce to tak 15-20 min. povařit. Podávám s osmaženou žemlí. Na druhý den chutná nejlépe.

      22.12.2011 04:29:04

    • kodo
      kodo

      Nejsem velký kuchař , ale dopadlo to výborně

      23.12.2010 21:07:26


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vánoční krémová rybí polévka s hráškem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.