reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vánoční houbová polévka

Recept na polévku vhodnou na vánoční stůl i na běžný oběd.


  • 4,3

    18×

    4,3 18
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 653 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 728 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 601 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Postup přípravy

Bramboru očistíme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme olej. Vsypeme hladkou mouku a vysmažíme světlou jíšku. Zalijeme ji vodou a přidáme bujon. Vše za občasného míchání povaříme.

Základ polévky osolíme. Přidáme bobkový list, brambory a sušené houby. Polévku vaříme, až změknou brambory a houby. Pak vmícháme sladkou smetanu. Vánoční houbovou polévku již jen krátce povaříme a odstavíme. Houbovou polévku necháme trochu vychladnout a ochutíme octem.

Vánoční houbovou polévku podáváme s čerstvým pečivem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vánoční houbová polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.