Vanilkový pudink s jahodami

20 min | dezert | 5 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 70190x
Jednoduchý recept na rychlý dezert pro nečekanou návštěvu.
Komentáře receptu 4


Postup přípravy receptu

Mléko nalijeme do hrnce (asi hrneček mléka necháme stranou), přidáme dvě lžíce cukru, promícháme a přivedeme k varu.

V odloženém hrnečku mléka rozšleháme vanilkový pudink a poté směs vlijeme do horkého mléka a za stálého míchání pudink uvaříme.

Do skleniček se stopkou dáme hrst piškotů, pět zmražených jahod a zakápneme jednou lžící rumu. Poté každou sklenici zalijeme horkým pudingem, ozdobíme jahodou a posypeme nastrouhanou čokoládou.

Dezert necháme vychladit v lednici a podáváme.

Z uvedeného množství surovin připravíme 5 sklenic pudinku.

autor receptu:

Vanilkový pudink s jahodami

Počet přidaných receptů: 266

Ingredience

na porcí
3,8
dobrý recept
17 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vanilkový pudink s jahodami

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Vanilkový pudink s jahodami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept