reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Vanilkový krém

Celkový počet komentářů: 10
  • Petr
    Petr

    Komentář k receptu Vanilkový krém

    Dobrý den, krém se mi vždy srazí, máslo, když ho do pudinku zašlehám, udělá malé hrudky. Nevíte, čím by to mohlo být, kde dělám chybu? Děkuji.

    25.03.2014 19:10:20

  • lumik
    lumik

    Komentář k receptu Vanilkový krém

    syrové žloutky by mi nevadily,ale ten recept,do žloutkových řezů se také nedává,tak nevím,ani nemám chuť ho zkoušet,raděj obyčejný puding

    16.10.2013 13:44:11

  • Petr
    Petr

    Fakt hnus ani slepice to nežraly!

    15.10.2013 20:50:26

  • duska
    duska

    ja sem stravila na WC cely den

    28.07.2011 19:15:54

  • petka
    petka

    ano opravdu je to skvele aani sem se z toho neposral doporucuji vsem

    28.07.2011 19:14:43

  • mila
    mila

    a co ty syrove zloutky?

    Nepripada mi vhodne konzumovat tepelne neupravena vejce, kdyz vsude kolem hrozi salmoneloza nebo jeste neco horsiho. ..

    08.08.2007 15:04:20

    • Martina Batelová
      Martina Batelová

      Re: a co ty syrove zloutky?

      Vážená Mílo, uznávám, že je pravda, že zejména nyní v letním čase je kolem nás spousta obav ze salmonely a však, do krému se dají jen těžko použít tepelně opracovaná vejce. Vážím si vašeho názoru, ale je jen na Vás zda recept vyzkoušíte či ne. Redaktoři vaření tu jsou proto, aby sdělovoli své ozkoušené recepty, typy a triky. Nikdo nikoho nenutí recepty vařit. Zkuste se porozhléhnout po našich stránkách, jistě se i pro vás nejde spousta receptů, které budou lahodit věšemu oku chuti a budou splňovat vaše normy. S pozdravem Autor

      25.08.2007 17:20:19

    • Premio
      Premio

      Re: a co ty syrove zloutky?

      Napsat,že vám nepřipadá vhodné používat tepelně neupravená vejce,mi připadá,jako kulinářské ignoranctví. V dneštní době je zcela běžné použití takových to vajec i v nejlepších restauracích. Tatarák z vařených vajec by šel asi těžko. A pokud máte z takových to vajec obavu,mimochodem neopodstatněnou,tak existují pasterované žloutky.

      15.10.2013 23:40:04

  • xenie
    xenie

    vanil.krém

    Dlouho jsem sháněla recept na krém,který je ve žloutkových řezech a bez tuku.Vypadá to, že to je ono! Vyzkouším, co nejdříve,zítra mám narozeniny. Doufám, že bude chutnat!

    07.08.2007 16:45:18

Nalezeno receptů: 10

Přidat příspěvek k receptu Vanilkový krém

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.