reklama
hledat uživatel
       

Vandrácké rizoto

Toto rizoto jsme si vždy připravovali na vandrech v kotlících. Když jsme tento pokrm uvařili dětem pod stanem, řekly, že jiné rizoto již nechtějí. Doma rizoto připravujeme na pánvi a v hrnci.


  • 3,1

    19×

    3,1 19
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V osolené vroucí vodě uvaříme rýži podle návodu na obalu.

Vepřové konzervy kompletně s veškerým obsahem vyklepneme do hluboké pánve a maso opečeme.

Okurky nakrájíme na větší kostky a přidáme k horkému masu, přidáváme společně s uvařenou rýží. Vše dobře promícháme, podle potřeby osolíme a opepříme.

V teple a pohodlí domova podáváme vandrácké rizoto posypané strouhaným sýrem. Pod stanem se spokojíme s plným ešusem a lžící.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vandrácké rizoto

    Celkový počet komentářů: 4
    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Vandrácké rizoto

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.