reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a rozkrájíme na kostičky nebo rozkrojíme přes sítko na vejce. Okurku nastrouháme na jemném struhadle.

Vejce a okurku smícháme s tvarohem, majonézou, plnotučnou hořčicí a nasekanou pažitkou. Podle chuti pomazánku dosolíme a dopepříme. Pokud máme okurku až moc kyselou, můžeme přidat lžičku cukru. Takto připravenou vajíčkovou pomazánku dáme vychladit do lednice.

Vajíčková pomazánka s tvarohem a pažitkou je výborná na čerstvém chlebu nebo opečeném toustu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Vajíčková pomazánka s tvarohem a pažitkou

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.