Osvědčený recept na lahodný sváteční koňak. Vaječný koňak dělávám z čistého lihu, který naředím na 40%. Nyní jsem použila 40% rum a koňak jsem uvařila z vanilkového pudinku. Koňák má výbornou jemnou chuť a patřičné grády.
5 ks | žloutek |
350 g | cukr moučka |
2 balení | vanilkový cukr |
700 ml | mléko plnotučné |
1 balení | vanilkový pudinkový prášek |
250 ml | tuzemský rum 40% |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena