reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

4. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Vaflové bramboráky

Vaflové bramboráky

Jestli máte rádi bramboráky, ale neděláte je jen proto, že jsou moc mastné, vyzkoušejte je ve vaflovači. Uvidíte, že jsou od těch smažených na pánvi k nerozeznání - krásně opečené i křupavé.


  • 3,5

    24×

    3,4 24
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme další ingredience (horké mléko, hladkou mouku, prolisovaný česnek, vejce, sůl, pepř a drcenou majoránku). Případně si připravíme bramborákové těsto podle vlastního receptu, jak ho máme rádi.

Spodní díl vaflovače potřeme trochou oleje. Stačí jen první bramborák, pak už nemusíme. Do vaflovače rozprostřeme těsto, přiklopíme a pečeme asi 5 minut.

Hotové vaflové bramboráky podáváme teplé nebo studené. U nás je jíme s uzeným a kysaným zelím.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vaflové bramboráky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.