reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vaflové bramboráky

Jestli máte rádi bramboráky a neděláte je jen proto, že jsou moc mastné, vyzkoušejte je ve vaflovači a uvidíte, že jsou od těch smažených na pánvi k nerozeznání - krásně opečené i křupavé.


  • 3,5

    24×

    3,4 24
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme další ingredience podle chuti. Případně si připravíme bramborákové těsto nebo si je namícháme tak, jak máme rádi.

Spodní díl vaflovače potřeme trochou oleje. Stačí jen první bramborák, pak už nemusíme. Do vaflovače rozprostřeme těsto, přiklopíme a smažíme asi 5 minut.

Hotové vaflové bramboráky podáváme teplé nebo studené. U nás je jíme s uzeným a kysaným zelím.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Vaflové bramboráky

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.