Jestli máte rádi bramboráky, ale neděláte je jen proto, že jsou moc mastné, vyzkoušejte je ve vaflovači. Uvidíte, že jsou od těch smažených na pánvi k nerozeznání - krásně opečené i křupavé.
1 lžička | olej na vymazaní |
těsto | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
1 ks | vejce |
5 ks | brambory |
2 lžíce | mléko |
1 hrst | majoránka |
4 lžíce | hladká mouka |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor miruna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena