reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

4. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Vaflové bramboráky

Vaflové bramboráky

Jestli máte rádi bramboráky, ale neděláte je jen proto, že jsou moc mastné, vyzkoušejte je ve vaflovači. Uvidíte, že jsou od těch smažených na pánvi k nerozeznání - krásně opečené i křupavé.


  • 3,5

    25×

    3,5 25
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 882 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 709 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Postup přípravy

Brambory očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme další ingredience (horké mléko, hladkou mouku, prolisovaný česnek, vejce, sůl, pepř a drcenou majoránku). Případně si připravíme bramborákové těsto podle vlastního receptu, jak ho máme rádi.

Spodní díl vaflovače potřeme trochou oleje. Stačí jen první bramborák, pak už nemusíme. Do vaflovače rozprostřeme těsto, přiklopíme a pečeme asi 5 minut.

Hotové vaflové bramboráky podáváme teplé nebo studené. U nás je jíme s uzeným a kysaným zelím.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vaflové bramboráky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.