Pokud se na podzim vydáte do lesa, určitě si nasbírejte václavky a udělejte z nich výbornou omáčku. Recept je víc než jednoduchý.
1-2 ks | cibule |
1 lžička | kmín |
1-2 lžíce | hladká mouka |
1 l | slepičí vývar |
1 kelímek | smetana na vaření |
500 g | václavky (houby) |
1-2 lžičky | mletá sladká paprika |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
citron | |
mletý pepř | |
podle potřeby | |
máslo na smažení |
autor Martina_74
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena