Ochucený uzený pstruh se zeleninovým salátem. Pokrm podáváme jako předkrm při slavnostních příležitostech.
400 g | uzený pstruh |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
salát | |
100 g | šunka |
3 ks | brambory |
3-4 lžíce | majonéza |
1 ks | cuketa |
1 ks | šalotka |
2-3 lžíce | zakysaná smetana |
1 ks | vejce natvrdo |
marináda | |
3 lžíce | olivový olej |
2 lžíce | citronová šťáva |
4 snítky | čerstvý koriandr |
na ozdobu | |
1 ks | vejce natvrdo |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena