reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

6. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Uzený pstruh na kiwi

Uzený pstruh na kiwi

Uzený pstruh jako chuťovka - zdobíme křenem, ředkvičkami a plátky kiwi. Rybu lze podávat i na chlebíčcích.


  • 3,0

    681×

    3 681
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filety podélně rozpůlíme a každou polovinu rozdělíme na třetiny. Oloupané kiwi rozkrojíme na širší plátky, očištěné ředkvičky nakrájíme na 6 dílků.

Na každý plátek kiwi položíme kousek masa, ozdobíme smetanovým křenem a ředkvičkou, posypeme pepřem.

Kousky filetu můžeme také klást na chlebíčky, zdobit ředkvičkami, cibulkou či jinou zeleninou, pokud nám kiwi ke pstruhovi chuťově nevyhovuje. Je to jen na naší fantazii.

Uzeného pstruha na kiwi podáváme jako chuťovku.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Uzený pstruh na kiwi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.