Recept na snadný a velmi chutný předkrm z uzeného lososa s celerovými nudličkami a salsou. Pokrm můžeme také servírovat jako chuťovku při oslavách Silvestra.
0.3 ks | celer |
3 lžíce | kapary |
4 ks | ančovičky |
0.5 ks | červená cibule |
200 g | uzený losos |
3-4 hrstě | čerstvá petrželová nať |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena