Neobvyklý recept na uzené maso podávané s angreštovou omáčkou a fazolovým salátem.
3 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
2 listy | bobkový list |
1 kg | uzené maso |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
ocet | |
hořčice | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
celý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej | |
salát | |
2 ks | vejce |
1 ks | cibule |
1 ks | celer |
2 ks | okurky kyselé |
0.5 kg | bílé fazole |
omáčka | |
2 lžíce | máslo |
2 ks | žloutek |
300 g | angrešt |
1 dl | bílé víno |
1 lžíce | hladká mouka |
2 dl | kyselá smetana |
autor Jindra Skřivánková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena