reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Uzené na hruškách a kysaném zelí

Pikantní pochoutka nejen pro slavnostní stoly.


  • 3,0

    104×

    2,9 104
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nakrájíme na tenké dílky. Kotlety omyjeme a osušíme.

V hrnci rozpálíme olej, na něm prudce opečeme cibuli a kysané zelí. Navrch položíme kotlety, zalijeme vývarem, posypeme kmínem, přidáme bobkový list a přivedeme k varu. Pod pokličkou dusíme asi 30 minut a pak osolíme a opepříme.

Hrušky omyjeme a nakrájíme na tenké dílky. Přibližně 10 minut před koncem dušení je přidáme k zelí a dál společně dusíme.

K varu přivedeme 400 ml vody se špetkou soli, přilijeme mléko, vsypeme bramborovou kaši v prášku a sejmeme z plotýnky. Asi po minutě řádně promícháme a okořeníme muškátovým oříškem.

Uzené na hruškách a kysaném zelí ozdobně nandáme na talíře a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Uzené na hruškách a kysaném zelí

    Celkový počet komentářů: 1

    • Vladimír Brožek
      Vladimír Brožek

      Po menších změnách výsledek velmi dobrý.......mléko zásadně plnotučné a kaše z brambor.

      09.10.2012 18:24:19

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Uzené na hruškách a kysaném zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.