reklama
hledat uživatel
       

Uzené makrely

Makrelu si vyudíme sami podle tohoto jednoduchého receptu. Pokud máme udírnu.


  • 0

    0 0

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 709 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 659 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Postup přípravy

Udit můžeme koupené a rozmrazené ryby. Očištěné ryby naložíme večer do slané vody. Počítáme 1 l vody na 50 g soli. Makrely necháme naložené ve slané vodě 12 hodin.

Ráno vyhřejeme udírnu, naplníme ji makrelami a udíme 4 hodiny. Ryby udíme na tvrdém dřevu.

Uzené makrely podáváme podle chuti. Jsou dobré s bramborem nebo chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Uzené makrely

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.