Uzené filátko ze pstruha duhového na klíčcích červené řepy

30 min | chuťovka | česká kuchyně | recept zobrazen: 949x
Recept na rychlou studenou chuťovku z uzených kousků ryby z českých řek.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Na talíř položíme výhonky z červené řepy, zlehka osolíme hrubozrnou solí, zakápneme olivovým olejem.

Přidáme řez uzeného filátka ze pstruha duhového, dozdobíme bylinkami a créme di balsomico.

Alakarte-cz autor receptu:

Uzené filátko ze pstruha duhového na klíčcích červené řepy

Počet přidaných receptů: 169

Ingredience

3,6
dobrý recept
3 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Uzené filátko ze pstruha duhového na klíčcích červené řepy

Přidat příspěvek k receptu Uzené filátko ze pstruha duhového na klíčcích červené řepy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept