reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Uzená polévka z žebírek

2. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Uzená polévka z žebírek

Nejchutnější uzená polévka je podle mého názoru z uzených žebírek nebo uzené oháňky, proto vkládám tento oblíbený a jednoduchý recept.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×
Uvařil/a jsem recept

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Žebra, kroupy, celý pepř, nové koření, bobkový list, česnek, sůl a bujon vložíme do tlakového hrnce a zalijeme vodou po rysku.

Hrnec uzavřeme a po přivedení do varu vaříme 20 minut. Poté vyjmeme žebírka a koření, vsypeme brambory nakrájené na kostky a povaříme doměkka.

Polévku okořeníme majoránkou a přidáme dvě hrsti uzeného masa, které jsme ořezali z povařených žebírek. Zbytek masa můžeme použít například na šunkofleky.

Uzenou polévku z žebírek ihned podáváme na stůl k jídlu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Uzená polévka z žebírek

Celkový počet komentářů: 13
Nalezeno receptů: 13
|< << 12 >> >|

Přidat příspěvek k receptu Uzená polévka z žebírek