Uzená polévka z žebírek

35 min | polévka | 8 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 5420x
Nejchutnější uzená polévka je podle mého názoru z uzených žebírek nebo uzené oháňky, proto vkládám tento oblíbený a jednoduchý recept.
Komentáře receptu 12
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Žebra, kroupy, celý pepř, nové koření, bobkový list, česnek, sůl a bujon vložíme do tlakového hrnce a zalijeme vodou po rysku.

Hrnec uzavřeme a po přivedení do varu vaříme 20 minut. Poté vyjmeme žebírka a koření, vsypeme brambory nakrájené na kostky a povaříme doměkka.

Polévku okořeníme majoránkou a přidáme dvě hrsti uzeného masa, které jsme ořezali z povařených žebírek. Zbytek masa můžeme použít například na šunkofleky.

Uzenou polévku z žebírek ihned podáváme na stůl k jídlu.

Richard Novák autor receptu:

Uzená polévka z žebírek

Počet přidaných receptů: 105

Ingredience

na porcí

Recept Uzená polévka z žebírek byl 01.01.2016 na 2. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,7
skvělý recept
99 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Uzená polévka z žebírek

Celkový počet komentářů: 12
Nalezeno receptů: 12
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Uzená polévka z žebírek
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept