reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Uzená polévka s cizrnou

Recept na netradičně ochucenou uzenou polévku s cizrnou, pórkem a cibulkou.


  • 4,3

    17×

    4,2 17
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Postup přípravy

Den předem cizrnu propláchneme a necháme ve studené vodě nabobtnat. Potom vodu vyměníme za čerstvou a zvolna uvaříme i s uzeným masem doměkka. .

Mezitím si pórek a jarní cibulku očistíme a vše nakrájíme na tenká kolečka. Česnek prolisujeme.

Měkké uzené maso vyjmeme a nakrájíme na kousky. K vroucí cizrně nyní přidáme nakrájenou zeleninu, prolisovaný česnek, zázvor, majoránku a pepř. Polévku ještě asi 5 - 10 minut povaříme a podle potřeby přisolíme.

Nakrájené uzené maso rozdělíme na porce, přelijeme horkou polévkou a podáváme s pečivem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Uzená polévka s cizrnou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.