Vařená uzená krkovice pečená v bylinkovém chlebu je výbornou chuťovkou k pivu i vínu.
2 lžíce | pomerančová marmeláda |
1200 g | uzená krkovice v celku |
0.5 lžičky | zrnitá hořčice |
těsto | |
---|---|
0.5 lžičky | cukr |
275 ml | voda |
400 g | hladká mouka |
2 lžíce | čerstvý tymián |
0.5 balíčku | sušené droždí |
1 snítka | čerstvý rozmarýn |
podle potřeby | |
olej | |
smetana | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena