reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Uzená kotleta s kedlubnami

Celkem úsporný recept na dobrou večeři.


  • 3,0

    3 2
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 935 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 674 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 753 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 740 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 627 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Postup přípravy

Krokety připravíme podle návodu buď v troubě, nebo ve fritovacím hrnci.

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Kedlubny oloupeme a nakrájíme na nudličky.

Na másle lehce osmahneme cibuli, přidáme kedlubny, zalijeme polovinou vývaru a dusíme téměř doměkka. Vývar by měl být ke konci téměř vyvařen.

Šalotky oloupeme a rozpůlíme. Spolu s masem je ve druhé polovině vývaru udusíme doměkka.

Kedlubny okořeníme podle chuti, zalijeme kysanou smetanou a prohřejeme. Již nevaříme.

Na talíře rozdělíme bramborové krokety, maso a kedlubnovou směs.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Uzená kotleta s kedlubnami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.