reklama
hledat uživatel
       

Utopenci zastudena

Utopenci se zelím a chilli papričkami. Jednoduchý recept bez vaření.


  • 3,7

    22×

    3,7 22
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Postup přípravy

Co se týče množství, řídíme se velikostí nádoby, do které budeme nakládat.

Nejprve vezmeme špekáčky a podélně je nařízneme. Chilli papričky zbavíme semínek a rozřízneme je napůl, do každého špekáčku vložíme jednu půlku. Kysané zelí (bez nálevu) smícháme s trochou mletého pepře. Kyselé okurky nakrájíme na plátky, cibuli na půlkolečka.

Do sklenice vkládáme střídavě špekáčky, cibuli, zelí, okurky, bobkové listy, nové koření, případně další chilli papričky. Dobře upěchujeme.

Když je sklenice plná, zalijeme utopence až po víčko octem. Utopence zastudena necháme asi týden odstát a pak podáváme podle chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Utopenci zastudena

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.