reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Utopenci bez cibule

Utopenci bez cibule se sterilovaným zelím. Vyzkoušejte recept na utopence trochu jinak.


  • 5,0

    5 2
  • 30 min

Postup přípravy

Špekáčky nakrájíme na kolečka a do čisté lahve prokládáme se sterilovaným zelím. První vrstva zelí, druhá vrstva špekáčků atd. Špekáčky lze samozřejmě nakrájet podle libosti. 

Nakonec vše zalijeme nálevem ze zelí tak, aby byly suroviny potopené. Utopence bez cibule necháme v ledničce odležet cca 3 dny. Pokud toho děláme víc, není na škodu obsah zavařit.

Poznámka: Může se vám stát, že nějaká ingredience pochybí, potom je možno to řešit takto: Pokud pochybí zelí, je možno přidat zavařený okurek. Pokud pochybí nálev, buď dolijeme nálevem z okurek, nebo uděláme sladkokyselý nálev jako na hlávkový salát.

Utopence bez cibule podáváme s chlebem. 

Foto: Pixabay.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Utopenci bez cibule

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.