Tradiční velikonoční omáčka z mouky, vajec a klobásy.
100 g | slanina |
sůl | |
5 ks | vejce |
1 lžíce | mouka |
150 g | klobása |
mletý pepř | |
3 dl | sladká smetana |
Nakrájíme si klobásu na kolečka, slaninu na kostičky. Oboje společně restujeme na pánvi. Zatímco se nám klobása se slaninou restují, vmícháme si do smetany všechna vejce, mouku, mletý pepř, a sůl.
Když máme orestováno, zalijeme směs nachystanou smetanou. Vaříme na mírném ohni 3-5 minut do zhoustnutí. Podáváme s chlebem.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena