reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ukrajinská rajčata

Lehký předkrm z Ukrajiny podle receptu od Ludmily.


  • 4,7

    247×

    4,6 247
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rajčata nakrájíme na 1 cm hrubé plátky a vyrovnáme na tác. Trošku je poprášíme čerstvě mletým čtyřbarevným pepřem. Počítáme 3 kolečka na strávníka. Česnek oloupeme a prolisujeme. Nivu nastrouháme na jemném struhadle.

Tvaroh vyšleháme s prolisovaným česnekem, majonézou a jemně nastrouhanou nivou. Tvarohovou pomazánku podle chuti dosolíme.

Pomazánkou naplníme zdobičku a na každý plátek rajčete ozdobně nastříkáme trochu pomazánky. Pokud zdobičku nemáme, navršíme pomazánku lžičkou. Doprostřed pomazánky zapíchneme snítku čerstvého kopru.

Ukrajinská rajčata podáváme s opečenou bagetou nebo s pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ukrajinská rajčata

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.