Ukrajinská rajčata

15 min | předkrm | 4 porce | ukrajinská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 970x
Lehký předkrm z Ukrajiny podle receptu od Ludmily.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rajčata nakrájíme na 1 cm hrubé plátky a vyrovnáme na tác. Trošku je poprášíme čerstvě mletým čtyřbarevným pepřem. Počítáme 3 kolečka na strávníka. Česnek oloupeme a prolisujeme. Nivu nastrouháme na jemném struhadle.

Tvaroh vyšleháme s prolisovaným česnekem, majonézou a jemně nastrouhanou nivou. Tvarohovou pomazánku podle chuti dosolíme.

Pomazánkou naplníme zdobičku a na každý plátek rajčete ozdobně nastříkáme trochu pomazánky. Pokud zdobičku nemáme, navršíme pomazánku lžičkou. Doprostřed pomazánky zapíchneme snítku čerstvého kopru.

Ukrajinská rajčata podáváme s opečenou bagetou nebo s pečivem.

veraricna autor receptu:

Ukrajinská rajčata

Počet přidaných receptů: 301

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ukrajinská rajčata

Přidat příspěvek k receptu Ukrajinská rajčata
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept