reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory spolu se zeleninou očistíme a nakrájíme na kousky.

Zeleninu dáme do hrnce. Přidáme zelené fazolové lusky, zalijeme vodou, přidáme koření, sůl a vaříme do změknutí. Když je zelenina měkká, přidáme smetanu.

Na sádle zpěníme cibuli a přidáme sladkou papriku a hladkou mouku. Vysmahneme světlejší jíšku, kterou vlijeme do polévky. Polévku ještě krátce povaříme. Nakonec přidáme do polévky zelenou petrželku a saturejku nasekanou najemno.

Ukrajinskou polévku podáváme teplou, klidně s čerstvým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Ukrajinská polévka

    Celkový počet komentářů: 1

    • peter
      peter

      Komentář k receptu Ukrajinská polévka

      prosim pridat smotanu do ingrediencii

      11.07.2013 12:38:13

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Ukrajinská polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.