reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tyrolské knedlíky

Kulaté knedlíky s uzeným masem a kysaným zelím. Recept na tradiční rakouskou přílohu.


  • 3,3

    3,2 7
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Suché housky a uzené maso nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli a petrželku nasekáme nadrobno.

Vejce rozmícháme v mléce, smícháme se suchými kostkami housky a nakrájeným uzeným masem a necháme asi 15 minut odležet.

Cibuli osmahneme, necháme trochu vychladnout a spolu s nasekanou petrželkou a muškátovým oříškem jemně vmícháme do odležené housky. V případě potřeby přidáme do těsta na tyrolské knedlíky mouku.

Z těsta vytvarujeme kulaté knedlíky, které potom vaříme v páře 20 minut.

Tyrolské knedlíky ihned podáváme, nejlépe chutnají s kysaným zelím.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tyrolské knedlíky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.