reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tymiánové krůtí a vepřové

Směs, která chutná. Krůtí a vepřové s tymiánem.


  • 2,9

    102×

    2,9 102
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 662 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 905 hodnocení

Recept na banánové muffiny s pekanovými ořechy krok za krokem

28. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 653 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 733 hodnocení

Luštěninové penne s čočkovou omáčkou a feta sýrem krok za krokem

27. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 135 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 186 hodnocení

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

26. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 602 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Postup přípravy

Vepřovou kýtu očistíme na přes vlákno ji nakrájíme na malé řízečky, které jemně naklepeme. Totéž uděláme s krůtími prsy, pouze je nakrájíme na nudličky. Řízky z obou stran opepříme, ale nesolíme. Cibuli nakrájíme najemno. Tymián omyjeme, osušíme a zbavíme stonků. Nakonec tymián zalijeme olejem a promneme.

Na tymiánovém oleji orestujeme cibuli. Pak klademe plátky kýty a restujeme je minutu z každé strany. Pak je ochutíme vegetou a dopečeme dozlatova. Stejným způsobem upravíme krůtí nudličky. Maso ukládáme na teplé místo.

Vhodnou přílohou je zeleninový salát bez dresinku a hranolky. Nezapomeňte na kvalitní suché bílé víno. nejlépe Chardonnay.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tymiánové krůtí a vepřové

    Celkový počet komentářů: 1

    • Martin Stránský
      Martin Stránský

      proboha živého!

      To se opravdu neobejdete bez vegety, podravky a dalších svinstev? Za prvé tímto ochucená jídla chutnají všechna stejně, za druhé o jedovatosti glutamanu jistě nebude nikdo pochybovat a za třetí používání těchto blbostí nenapovídá o umu kuchaře.

      06.03.2011 08:55:03


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Tymiánové krůtí a vepřové

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.