reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tymiánové krůtí a vepřové

Směs, která chutná. Krůtí a vepřové s tymiánem.


  • 2,9

    102×

    2,9 102
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou kýtu očistíme na přes vlákno ji nakrájíme na malé řízečky, které jemně naklepeme. Totéž uděláme s krůtími prsy, pouze je nakrájíme na nudličky. Řízky z obou stran opepříme, ale nesolíme. Cibuli nakrájíme najemno. Tymián omyjeme, osušíme a zbavíme stonků. Nakonec tymián zalijeme olejem a promneme.

Na tymiánovém oleji orestujeme cibuli. Pak klademe plátky kýty a restujeme je minutu z každé strany. Pak je ochutíme vegetou a dopečeme dozlatova. Stejným způsobem upravíme krůtí nudličky. Maso ukládáme na teplé místo.

Vhodnou přílohou je zeleninový salát bez dresinku a hranolky. Nezapomeňte na kvalitní suché bílé víno. nejlépe Chardonnay.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tymiánové krůtí a vepřové

    Celkový počet komentářů: 1

    • Martin Stránský
      Martin Stránský

      proboha živého!

      To se opravdu neobejdete bez vegety, podravky a dalších svinstev? Za prvé tímto ochucená jídla chutnají všechna stejně, za druhé o jedovatosti glutamanu jistě nebude nikdo pochybovat a za třetí používání těchto blbostí nenapovídá o umu kuchaře.

      06.03.2011 08:55:03

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Tymiánové krůtí a vepřové

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.