reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tvarohový dort z drobenkového těsta

Recept do jednoduchý dort s tvarohem.


  • 5,0

    5 5
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

těsto



Energetická hodnota

1280 kJ / 305,8 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 747 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 986 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 200 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Postup přípravy

Ze všech uvedených přísad vypracujeme drobenkové těsto.

Potom si v misce rozkvedláme vejce s cukrem, vmícháme tvaroh, máslo a pudinkový prášek. Formu vymažeme tukem a nasypeme do ní větší půlku drobenkového těsta. Dobře ho přitiskneme na dno a na okraje. Na korpus rozetřeme tvarohovou náplň a na ni dáme zbytek drobenkového těsta. Tvarohový dort z drobenkového těsta dáme do předehřáté trouby na 180 °C a pečeme asi 50 minut.

Tvarohový dort z drobenkového těsta necháme vychladnout a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tvarohový dort z drobenkového těsta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.