reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tvarohovo-broskvová zmrzlina

Recept na velmi jednoduchou domácí zmrzlinu.


  • 3,0

    3 7
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Broskve rozpůlíme, vypeckujeme a pomocí nože oloupeme. Všechno ovoce vhodíme po částech do mixéru a rozmixujeme na broskvovou šťávu, které budeme v konečném množství potřebovat 1l.

Broskvovou šťávu vlijeme do mísy, promícháme s medem, tvarohem a dosladíme asi 2 lžícemi třtinového cukru. Vmícháme sušenou pomerančovou kůru. K dobrému našlehání můžeme použít tyčový mixér.

Tvarohovo-broskvovou zmrzlinu dáme do formy nebo plastové misky a necháme zamrazit, co 20 - 30 minut promícháváme, abychom si utvořili broskvovou dřeň a zmrzlina se lépe porcovala.

Po zamrazení necháme při pokojové teplotě tvarohovo-broskvovou zmrzlinu trochu povolit a rozdělíme do mističek na porce. Ozdobíme čerstvou broskví nebo lístkem máty.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tvarohovo-broskvová zmrzlina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.