reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tvarohové vdolky se zakysanou smetanou

Tvarohové vdolky s brusinkami a hustou zakysanou smetanou zdobíme ovocem. Podáváme jako teplý moučník nebo samostatně, třeba k večeři.


  • 4,4

    58×

    4,3 58
  • 30 min

Postup přípravy

Připravíme si těsto. Mouku smícháme s kypřícím práškem, tvarohem a vejci. Ovoce na zdobení omyjeme a nakrájíme na kousky.

Z těsta vyválíme plát asi 1 cm vysoký a vykrájíme z něj stejná kolečka o průměru asi 4 cm.

Vdolky smažíme ve vyšší vrstvě oleje do růžova. Necháme je okapat na papírové utěrce.

Tvarohové vdolečky s brusinkami a krémovitou smetanou podáváme teplé. Zdobíme kousky ovoce a podle chuti sypeme moučkovým cukrem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tvarohové vdolky se zakysanou smetanou

    Celkový počet komentářů: 13
    Nalezeno receptů: 13
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Tvarohové vdolky se zakysanou smetanou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.