reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

krém

na obalení

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 579 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Perníkové chaloupky na hrneček krok za krokem

17. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 687 hodnocení

Základní suroviny k pečení vánočního cukroví

17. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Recept na bramborový guláš s klobásou krok za krokem

17. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 685 hodnocení

Videorecept: Vánoční pracny podle Anny

16. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Videorecept: Vláčné hruškové lívance podle Anny

16. 11. 2019

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme tvarohovou náplň. Měkký tvaroh smícháme s cukrem, trochou mléka a přidáme nastrouhanou citronovou kůru z půlky dobře omytého citronu. Krém vymícháme a odložíme stranou.

Plátky veky (toastového chleba) namažeme tvarohovým krémem, lehce stiskneme a z obou stran namočíme v mléce.

Na rozpáleném oleji smažíme tvarohové smaženky dorůžova a pak ještě teplé z obou stran zlehka obalíme v mletém cukru.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tvarohové smaženky

    Celkový počet komentářů: 1

    • Danešt
      Danešt

      Komentář k receptu Tvarohové smaženky

      Nemáme tvaroh. Sme úplně vyřízený. Mámě chuť ale nemáme tvaroh. Hihi

      12.03.2016 19:47:00


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Tvarohové smaženky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.