reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tvarohové Míša řezy

Řezy s chutí tolik oblíbeného nanuka.


  • 4,2

    501×

    4,2 501
  • 45 min

  • 56×

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 °C. Vyšší plech vymažeme a vysypeme strouhankou nebo hrubou moukou.

Oddělíme žloutky a z bílků vyšleháme tuhý sníh. V míse utřeme žloutky s cukrem, olejem, kakaem. Zašleháme mouku a nakonec lehce vmícháme připravený sníh. Těsto rovnoměrně rozprostřeme na připravený plech, vložíme do trouby a krátce pečeme.

Než se těsto upeče, ušleháme tvaroh, máslo a cukr do hladkého krému a ve vodní lázni si rozpustíme tuk s čokoládou na polevu.

Na vychladlý piškot rozetřeme krém a polijeme polevou. Řezy dáme ztuhnout do lednice a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Tvarohové Míša řezy

    Celkový počet komentářů: 116
    • pikaču
      pikaču

      Komentář k receptu Tvarohové Míša řezy

      míša řezy jsou u nás velmi oblíbené, do těsta na korpus přidávám ještě 2 lžíce mletých ořechů

      12.01.2015 09:15:51

    • vanesa
      vanesa

      je dobri moccccccccc

      23.03.2014 13:48:25

    • Lada Mrňáková
      Lada Mrňáková

      Komentář k receptu Míša řezy

      Je to velmi vynikající ale korpus byl trochu nízko.

      26.01.2014 15:55:35


    • Lucinka
      Lucinka

      Komentář k receptu Tvarohové Míša řezy

      Hezký den, výborná buchta, jen na velikost klasického černého hlubokého plechu jsem nastavovala těsto, aby ho bylo víc a je potřeba alespoň lžičku prášku do pečiva. Jinak super:-)

      17.11.2013 09:23:20

      • Radka
        Radka

        Re: Komentář k receptu Tvarohové Míša řezy

        máte pravdu, do těsta se opravdu dává lžička, kávová lžička, prášku do pečiva, a někde si na nízký korpus potrpí, nemá to být kdovíjak vysoká buchta, takže to záleží asi na chuti

        28.11.2013 17:21:13

    • moniii
      moniii

      Vážení,co tu tak nadáváte.. jsem cukrářka a když jsem tu tak četla to vaše nadávání,tak mi to nedalo a musela jsem jít skusit Míšy podle tohoto receptu.
      Zvláštní ?? povedli se na 1, korpus super,krém taky.... Tak přemýšlím v čem bude vaše chyba. Vejce musí být pořádně vyšlehané,sníh tuhý - když do něj ponoříte prst a vytáhnete tak musí dělat špičku.... A během pečení nesmíte lézt do trouby. Když těsto vyndáte brzy ,sice už možná podle špejlí bude,ale po tom co ho vyndáte zplaskne a tudíž je z něj placka....
      Tak si nejdřív zkuste najít problém u sebe.Protože mě se to fakt povedlo.......

      11.02.2013 14:18:35

      • Adam Puščák
        Adam Puščák

        Děkuji za Váš komentář. Házel jsem to na někoho jiného, tak ještě jeden pokus zkusím:). Budu doufat, že to je tím, že lezu do trouby;).

        03.06.2013 20:44:39

      • Lucinka
        Lucinka

        Milá cukrářko, s pečením mám také své zkušenosti a nemusím být ani cukrářka jako Vy, abych věděla, že se do trouby neleze dřív než za minimálně 10 min. A mám na dvířkách od trouby okénko, tak tam ani lézt nemusím, ale ten korpus je opravdu jen placka i po nastavení těsta, aby ho bylo víc. Souhlasím s názorem, že toto množství je tak opravdu na dortovou formu.

        17.11.2013 09:33:24

      • věra sekotová
        věra sekotová

        máte v textu hrubky ,pardon

        20.11.2017 23:03:29

      • Monika
        Monika

        Recept super,těsto úžasné,nikdy mi nespadlo a u Míša řezů nejde o vysoké těsto.Já preferuji nízký piškot,stejně jako u kinder řezů.Ani tu lžičku pr.do pečiva jsem tam nedala a korpus top.Povedou se vždy a je to jednoduché,chce to trochu šikovnosti a znalosti,třeba suroviny musí mít pokojovou teplotu,ne to zptacovávat rovnou z lednice a když peču piškot,neotvírám troubu.Zda je upečen poznám lehkým zmáčknutím prstem,špejle je na nízký piškot asi nanic.Dělám na velkém plechu,a kdo chce vyšší krém,není problém dopočítat tvaroh atd.V sobotu budu dělat dva plechy,nejsem cukrář,ale z gastronomie jsem.Věřte,že medovník je složitější :)

        07.02.2019 17:50:57

    Nalezeno receptů: 116

    Přidat příspěvek k receptu Tvarohové Míša řezy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.