250 g | jahody | |
těsto | ||
---|---|---|
špetka | sůl | |
1 ks | vejce | |
3 lžíce | strouhanka | |
4 lžíce | hrubá mouka | |
250 g | měkký tvaroh | |
na ozdobu | ||
šlehačka | ||
omáčka | ||
150 g | jahody | |
4 lžíce | cukr moučka |
Jahodové knedlíky na 7 způsobů: Kynuté, bez lepku i s tvarohem
Nostalgická vzpomínka na dětství a prázdniny, jedno z nejoblíbenějších sladkých českých jídel! První jahody v sezóně v opravdu chutné podobě. Vybrali jsme pro vás 7 receptů na domácí knedlíky, které si zaslouží vaši pozornost.
Sklízíme a zavařujeme jahody: Zkuste jahodové pyré i výbornou marmeládu
Jaro nám pomalu přechází v léto a na našich zahrádkách se to začíná červenat krásnými sladkými plody - jahodami. Kdo by odolal? Přináším několik tipů, jak si je nejlépe vychutnat nyní, ale také v zimě.
Autor:Konvalinka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena