reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tvarohová rybičková pomazánka

Velice rychlá, lehčí varianta rybičkové pomazánky, vhodná jak na snídani, tak i na jednohubky.


  • 3,7

    13×

    3,6 13
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pokud použijete nízkotučný tvaroh, doporučuji pomazánku zjemnit olivovým olejem. V případě, že uděláte pomazánku ze sardinek v oleji, olivový olej již není třeba. V sezoně je místo cibule výborné použít čerstvou, najemno nasekanou pažitku.

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Sardinky můžeme použít naložené ve vlastní šťávě nebo v oleji. V misce utřete tvaroh, sardinky a cibuli. Rybičkovou pomazánku ochutnáme a vyladíme podle své chuti. Okořeníme solí a pepřem.

Tvarohovou rybičkovou pomazánku podáváme nejlépe s čerstvou bílou bagetou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tvarohová rybičková pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.