reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

na potření



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky a osmahneme dozlatova na troše oleje. Tuňáka slijeme a promícháme s osmaženou cibulkou. Přidáme kečup, chilli, nastrouhaný sýr a dobře promícháme.

Na rozválený plát listového těsta rozprostřeme tuňákovou směs a posypeme paprikou nakrájenou nadrobno. Závin smotáme, okraje pevně zmáčkneme a přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Tuňákový závin potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamovými semínky.

Tuňákový závin upečeme v silně vyhřáté troubě dozlatova, v průběhu pečení teplotu snížíme, aby se nám těsto propeklo i uvnitř.

Po upečení necháme závin trochu vychladnout, nakrájíme na plátky a podáváme. Tuňákový závin chutná teplý i studený.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tuňákový závin

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.