reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

na potření



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 527 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat?

21. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky a osmahneme dozlatova na troše oleje. Tuňáka slijeme a promícháme s osmaženou cibulkou. Přidáme kečup, chilli, nastrouhaný sýr a dobře promícháme.

Na rozválený plát listového těsta rozprostřeme tuňákovou směs a posypeme paprikou nakrájenou nadrobno. Závin smotáme, okraje pevně zmáčkneme a přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Tuňákový závin potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamovými semínky.

Tuňákový závin upečeme v silně vyhřáté troubě dozlatova, v průběhu pečení teplotu snížíme, aby se nám těsto propeklo i uvnitř.

Po upečení necháme závin trochu vychladnout, nakrájíme na plátky a podáváme. Tuňákový závin chutná teplý i studený.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tuňákový závin

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.