reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tuňákový salát s fazolkami

Vydatný, výborný a vyvážený pokrm.


  • 5,0

    5 2
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

zálivka



Postup přípravy

Fazolky dáme na 2 - 3 minuty do hrnce s vroucí vodou, pak je necháme zchladnout pod proudem studené vody. Oloupanou a nasekanou cibuli dáme do sítka a chvíli ji proplachujeme pod tekoucí vodou, ztratí tak na síle.

Fazolky, cibuli, obojí okapané fazole, cherry rajčátka rozkrojená na půlky, okapaného a na kousky rozděleného tuňáka, olivy a rukolu dáme do mísy a promícháme.
Smícháme hořčici, med, jemně nastrouhanou kůru i šťávu z jednoho citronu a nakonec do zálivky vmícháme olivový olej, osolíme, opepříme a zálivkou přelijeme salát.

Tuňákový salát s fazolkami ihned podáváme. Tuňákový salát je výborný na lehkou večeři.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tuňákový salát s fazolkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.