reklama
hledat uživatel
       

Tuňákové toasty

Paštikovo-tuňáková pomazánka podávaná na toastech je dobrá třeba na večeři.


  • 3,0

    3 6
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Postup přípravy

Oba tuňáky slijeme a necháme okapat. Cibulku nakrájíme nadrobno. Zelenou nať si odložíme na pozdější zdobení.

Tuňáky dáme do misky, přidáme paštiku, pomazánkové máslo, zakysanou smetanu, hořčici a dochutíme solí, pepřem a bílou cibulkou, kterou jsme krátce osmahli na troše oleje. Můžeme použít i olej z tuňáka. Pomazánku dobře promícháme.

Toastový chléb opečeme v toastovači (zhruba na stupeň 3). Na každý toast naneseme hromádku tuňákové pomazánky a posypeme zelenou natí.

Tuňákové toasty ihned podáváme jako svačinu nebo studenou večeři.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tuňákové toasty

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.