reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Tuňákové smažené placičky

Vyzkoušejte recept na jemně pikantní rychlovku z konzervovaného tuňáka a vajec, bez mouky. Placičky výborně chutnají s majonézovými dipy, čerstvou zeleninou a pečivem.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×
Uvařil/a jsem recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Tuňáka necháme okapat na sítu a zbytky šťávy vymačkáme vidličkou. Oloupaný česnek a zázvor jemně nastrouháme. Chilli papričku zbavíme jadérek a jemně nasekáme. Očištěnou jarní cibulku nakrájíme na jemná kolečka a čerstvý koriandr nasekáme nadrobno.

Všechny výše uvedené suroviny promícháme v míse, ochutíme lžičkou ústřicové omáčky a důkladně propracujeme s rozšlehaným vejcem. Mokrýma rukama (případně lžičkou) tvoříme ze směsi malé hrudky, které zvolna smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran dorůžova. Opečené placičky necháme na ubrousku okapat.

Osmažené jemně pikantní tuňákové placičky podáváme s čerstvou zeleninou, oblíbenými dipy a pečivem. Chuťovku podáváme teplou, ale chutná i za studena.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Tuňákové smažené placičky

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Tuňákové smažené placičky

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.