Dietní a zdravé jídlo vás překvapí svou báječnou chutí
Hodnocení
4.7
/ 5 (20x)
Doba přípravy
15 min
Chutnalo
7x
Ingredience
1 hrst
hrášek
olej
1 ks
cibule
3 lžíce
kečup
200 g
rýže
1 konzerva
tuňák ve vlastní šťávě
1 hrst
kukuřice sterilovaná
podle chuti
sůl
sójová omáčka
Postup přípravy
Rýži uvaříme podle návodu na obalu doměkka. Uvařenou rýži scedíme a necháme okapat.
Cibuli nasekáme. Cibuli zpěníme na trošce oleje v pánvi. Přidáme hrášek a kukuřici, zakapeme sójovou omáčkou. Po prohřátí přidáme tuňáka, kečup, sůl a pepř. Směs necháme prohřát. Tuňákovou směs smícháme s rýží. Podle potřeby osolíme.
Tuňákové rizoto s hráškem ihned podáváme.