reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Tuňákové lasagne

Celkový počet komentářů: 2
  • Monika
    Monika

    Komentář k receptu Tuňákové lasagne

    Ahojky, zkoušela jsem lasagne podle tohoto receptu, ale spodní část byla tvrdá jako podrážka a to co vyčuhovalo zpod náplně taky.

    27.08.2014 13:30:04

    • Mike
      Mike

      Re: Komentář k receptu Tuňákové lasagne

      Spodek byl tvrdý, protože 30 minut je na větší pekáček málo (Já dávám 50-55 na velkou zapékací mísu) a horní vrstva má být záměrně náplň, vodnatá, případně lasagne zalité ještě smetanou, protože těstoviny zvtrdnou, pokud jsou jako poslední vrstva, navíc ještě nabydou a zkroutí se a ty špičky co jdou ještě více ven o to více ještě zpětně vyschnou.
      Co se týče sýra, dávám ho až v polovině pečení (alobal by tomu mohl zabránit), protože se krásně rozteče, ale nevysuší, a zároveň lasagne mají dostatek času navíc se provařit.
      Pokud děláte lasagne z již uvařených lasagní (měkké těstové pláty, ne suché), pak by mohlo klidně i 30 minut stačit. ;)

      11.06.2016 07:32:13

Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Tuňákové lasagne

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.