Bagetu můžete také nejdříve opéci, olivy klidně dávejte až navrch chlebíčků.
1 špetka | sůl |
1 ks | vejce |
0.5 svazečku | petrželka |
1 ks | cibule |
2 lžíce | kapary |
400 g | tuňák ve vlastní šťávě |
1 ks | bageta |
2 lžíce | citronová šťáva |
3 lžíce | smetana ke šlehání |
10 ks | černé olivy |
1 špetka | mletý černý pepř |
salátové listy |
autor admin_vareni
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena