reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Tuňáková pomazánka s cibulí a petrželkou

Tuňáková pomazánka s cibulí a petrželkou

Další pikantní recept na dobrou pomazánku z plechovky tuňáka.


  • 4,4

    25×

    4,3 25
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Tuňáka z větší plechovky vybereme a obrácenou vidličkou rozmačkáme. Cibuli a petrželku nasekáme nadrobno.

K rybičkám přidáme nasekanou cibuli, petrželku, mletou pálivou papriku a tolik majonézy (nejlépe domácí), abychom vymíchali hladkou pomazánku. Podle chuti přisolíme. Hotovou tuňákovou pomazánku necháme vychladit přikrytou transparentní folií.

Tuňákovou pomazánku s cibulí a petrželkou natíráme na kousky pečiva a podáváme u aperitivu, piva či vína. Pochutnáme si na ní i k večeři.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tuňáková pomazánka s cibulí a petrželkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.