reklama
hledat uživatel
       

Tuňák nákyp

Tuňák zapékaný s rýží, rajčaty, žampiony a sýrovou omáčkou vám určitě zachutná.


  • 2,9

    660×

    2,9 660
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 526 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Hrníčkové recepty: Vyzkoušejte rychlé koláče bez vážení

18. 8. 2019

Postup přípravy

Uvaříme rýži v osolené vodě. Tuňáka, nelépe ve vlastní šťávě necháme okapat a rozdělíme na menší kousky. Žampiony nakrájíme na plátky a oloupaná rajčata na kostičky. Tohle všechno rozdělíme na rýži, kterou jsme si dali do zapékací misky. Mezitím si uděláme světlou jíšku, přilijeme trošku šťávy z ryb a povaříme asi 5 minut, dochutíme solí, pepřem, zjemníme máslem, smetanou a sýrem, přidáme víno. Pečlivě promícháme a chvíli povaříme. Nalijeme na nákyp a dáme péci na 30 minut asi na 200 st.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tuňák nákyp

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.