reklama
hledat uživatel
       

Tuňák nákyp

Tuňák zapékaný s rýží, rajčaty, žampiony a sýrovou omáčkou vám určitě zachutná.


  • 2,9

    660×

    2,9 660
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 883 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 629 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 711 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 577 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Postup přípravy

Uvaříme rýži v osolené vodě. Tuňáka, nelépe ve vlastní šťávě necháme okapat a rozdělíme na menší kousky. Žampiony nakrájíme na plátky a oloupaná rajčata na kostičky. Tohle všechno rozdělíme na rýži, kterou jsme si dali do zapékací misky. Mezitím si uděláme světlou jíšku, přilijeme trošku šťávy z ryb a povaříme asi 5 minut, dochutíme solí, pepřem, zjemníme máslem, smetanou a sýrem, přidáme víno. Pečlivě promícháme a chvíli povaříme. Nalijeme na nákyp a dáme péci na 30 minut asi na 200 st.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Tuňák nákyp

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.