reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Trojbarevné řezy s tvarohem

Sice trochu pracnější, ale o to lepší koláč s tvarohem


  • 4,5

    40×

    4,5 40
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Trojbarevné řezy tvoří tři vrstvy. Každou z nich připravujeme odděleně.
Vyšší plech vymažeme tukem.

První vrstva:
Na vále připravíme těsto z mouky, tuku, cukru, vlažné vody a kakaa.
Z tohoto těsta vyválíme placku, nebo těsto poplácáme na vymazaný plech ručně.

Druhá vrstva:
Ve šlehači ušleháme tvarohy (4 balíčky po 250g) s pudinkem. Podle chuti dosladíme a je-li těstovitá hmota moc hustá, přidáme trochu mléka.

Třetí vrstva:
Ušleháme ve šlehači vejce, tuk cukr, olej, vodu a postupně přisypáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva.

Druhou a třetí vrstvu nanášíme na první vrstvu na plechu, a to ještě před vlastním pečením.

V předehřáté troubě na 180 °C pečeme trojbarevné řezy asi 45 minut.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Trojbarevné řezy s tvarohem

    Celkový počet komentářů: 4
    • Lidundju
      Lidundju

      pracnější, ale výborné

      tuto buchtu znám, dělám ji občas, je troch složitější, ale velice chutná

      30.01.2011 10:07:58

    • Eva
      Eva

      Buchta nic moc, byla malo sladka, a zadny zazrak. Cekala jsem vic.

      22.11.2010 16:47:05

    • Jana
      Jana

      docela dobrá, jen tmave testo se tezko rozahuje ...

      14.07.2010 15:34:42


    • Hanka K.
      Hanka K.

      Mám ve sých receptech téměř stejný postup, buchta je moc dobrá, ale do kakaového těsta přidávám 1 vejce.

      20.08.2008 15:07:22

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Trojbarevné řezy s tvarohem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.