reklama
hledat uživatel
       

Trhanec z krupice

Trhanec z krupice plníme čerstvým ovocem a vanilkovým cukrem.


  • 4,6

    4,5 9
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 543 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 591 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Postup přípravy

Vejce nejdřív rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. V mléce rozšleháme žloutky, cukr, špetku soli a vanilkový cukr. K těstu přidáme krupici a necháme chvíli odležet. Z bílků ušleháme tuhý sníh a přidáme zlehounka k těstu.

Na pánvi rozpálíme trochu oleje a po částech smažíme z krupicového těsta tenké omelety. Po osmažení jedné strany omeletu obrátíme, roztrháme a znovu opečeme.

Trhanec z krupice podáváme s ovocem, které jsme předem promíchali s cukrem. Pokud použijeme kompot, nesladíme. Teplé trhance chutnají lépe, ale můžeme je podávat i za studena.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Trhanec z krupice

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.