Lívanečky z kynutého těsta s třešňovou omáčkou.
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
0.5 kostky | droždí |
375 ml | podmáslí |
240 lžic | cukr krupice |
170 g | hladká mouka |
80 g | hrubá mouka |
50 g | tuk (máslo) |
omáčka | |
---|---|
1 lžíce | solamyl |
1-2 lžíce | cukr krupice |
0.5 lžičky | citronová kůra |
0.5 ks | skořice celá |
1 sklenice | třešňový kompot |
na ozdobu | |
4 lžíce | zakysaná smetana |
podle potřeby | |
olej (přeškvařené máslo) |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena