reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

830 kJ / 198,3 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Postup přípravy

Nejprve oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme sníh. Žloutky utřeme s cukrem a máslem. Potom přidáme hladkou mouku, kypřící prášek do pečiva, nastrouhanou citronovou kůru a mléko. Nakonec vmícháme sníh z bílků.

Těsto vlijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech. Navrch těsta poklademe třešně a pečeme asi 40 minut v předehřáté troubě.

Třešňovou buchtu po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako výborný moučník.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Třešňová buchta

    Celkový počet komentářů: 1

    • Míša22
      Míša22

      TATO BUCTA MI MOC CHUTNÁ JE DOCELA RYCHLÁ A VÝBORNÁ!!!

      20.09.2013 15:17:20


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Třešňová buchta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.