reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Třešňová bublanina s kokosem

Recept na klasický sezonní moučník, který obohatíme netradiční chutí kokosu.


  • 0

    0 0
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

náplň

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 596 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 854 hodnocení

Adventní čas, svátky a tradice 2.díl

7. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Videorecept na hříšně dobré Bounty tyčinky - nepečené vánoční cukroví jen ze 3 surovin

6. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

6. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 564 hodnocení

Vánoce diabetika: Jak si při dietě pochutnat?

5. 12. 2019

Postup přípravy

Z mouky, mléka, vajec, oleje, cukru a kypřícího prášku vymícháme hladké lité těsto, vsypeme hrst strouhaného kokosu a znovu promícháme.

Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a rovnoměrně poklademe větším množstvím celých vypeckovaných třešní.

Bublaninu pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 20 minut. Hotovou bublaninu zkontrolujeme propíchnutím špejlí, pokud je špejle suchá, čistá a těsto se na ní nelepí, bublanina je upečená.

Třešňovou bublaninu s kokosem vyndáme z trouby, necháme vychladnout a podáváme posypanou moučkovým cukrem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Třešňová bublanina s kokosem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.