Zapečenou směs z tresky, celeru a sýroveného bešamelu můžeme podávat jako zdravou večeři nebo jako předkrm s pečivem a zeleninou.
2 lžíce | máslo |
400 ml | smetana |
0.5 ks | celer |
100 g | parmazán |
2 lžíce | hladká mouka |
600 g | filé z tresky |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
máslo na vymazání formy | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena