Treska v rajčatové omáčce

20 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 5822x
Jednoduchý, rychlý a velice chutný recept na tresku.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno.

V pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibulku a osmahneme dozlatova. Přidáme cukr, tymián, sójovou omáčku, protlak a krájená rajčata. Jakmile začne omáčka vařit, necháme ji chvíli probublat a vložíme do ní tresku. Tu předem osolíme a okořením podle chuti. Tresku dusíme v rajčatové omáčce zhruba 10 minut. Tresku jednou či dvakrát otočíme.

Tresku v rajčatové omáčce podáváme s brambory.

autor receptu:

Treska v rajčatové omáčce

Počet přidaných receptů: 55

Ingredience

na porce
3,9
dobrý recept
16 hlasujících
  • Recept Treska v rajčatové omáčce - treska v rajčatové omáčce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Treska v rajčatové omáčce

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Treska v rajčatové omáčce
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept